YI MAI THU THIEM

YI MAI THU THIEM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 168 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yi Mai Thu Thiem. Meer weten? Ontdek meer

27 feb 2022 om 20:07 Top!
27 feb 2022 om 11:12 Prima eten en erg snel!
23 feb 2022 om 7:44 Altijd lekker
20 feb 2022 om 20:05 Eerste keer besteld, heerlijk eten. Normale portie. Bezorging zelfs iets eerder. Uitstekend
18 feb 2022 om 20:34 In Emmen is er toch lekker eten te bestellen! Zelfs met storm is het eten toch hier op tijd aangekomen. Bezorgkosten waren 5 euro, maar dat vonden wij geheel terecht met dit weer.
9 feb 2022 om 12:13 ‘s Middags als besteld, maar de aangegeven levertijd was nog net iets korter zelfs. Het eten was heerlijk!
8 feb 2022 om 4:35 Echt absurd goed eten. Sneller bezorgd dan voorspeld. Heel tevreden en ik ga dit zeker vaker doen.
7 feb 2022 om 11:32 Heerlijk eten, nog goed warm, binnen de afgesproken tijd bezorgd. We hebben genoten en zullen hier absoluut nog een keer bestellen.
5 feb 2022 om 0:11 Echt heerlijk eten! Een paar keer besteld en nooit teleurgesteld.
28 jan 2022 om 22:01 Snel bezorgd, goede porties en heerlijk warm. Echt lekker gegeten. De loempia's zijn fantastisch en goed gevuld! Bezorger was heel vriendelijk!
27 jan 2022 om 20:53 Ik heb dit op mijn werk besteld. De bezorger was zelfs iets eerder dan gevraagd (ik moest van een andere locatie komen) en zat keurig op me te wachten! Het eten was heerlijk en de hoeveelheid echt top. Vind dit echt een aanrader!
27 jan 2022 om 12:48 Het eten was prima, maar niet bijzonder. Voor de kwaliteit was het te duur. Daarnaast waren ze een half uur later dan de aangevraagde bezorgtijd, dat is echt veel te laat.